Go kväll

Hej på er godingar!
 
Nu sitter jag i soffan, med en mysig filt och tända ljus. Jag kom precis hem från ett pass på hemtjänsten ute på Hammarö, vilket var lika trevligt som alltid. Det känns skönt att kunna jobba lite extra där nu under hösten, eftersom jag gärna vill jobba lite där under jullovet. 
 
Igår lämnade vi äntligen in vårt paper/litteraturöversikt som vi skrivit på i sisådär två veckor och det känns så underbart. Kommande veckor ska vi jobba med en delskurs som heter forskningsdesign, där vi ska fokusera på utformning och de första delarna av vår kommande C-uppsats. Då har vi även en inlämning, men då kan man skriva ihop så det känns som att den uppgiften är lite lugnare. Med andra ord hoppas jag att jag kan fokusera lite på mitt Kårhus-jobb också, eftersom vi öppnar snart ;) En liten Elinis fyller också år snart, vilket jag ser sååå mycket fram emot haha. Vill att hon ska öppna sin present nu, för hon kommer bli sååå glad!
 
I torsdag var jag och Elina hos Sara, tillsammans med hennes gäng, på förfest innan vi gick ut på terminens första korri-torsdag. Det var så himla kul, faktisk en favoritkväll på korri. Vi dansade, träffade nya människor och framförallt skrattade supermycket och hade jättetrevligt. 
Jag hade på mig mina nya klackar som jag köpte på Din Sko här i veckan, jag älskar dem. Min babyrosa kavaj som jag köpte på Bershka i Spanien är också en stor favorit.
 
Hoppas ni har en grym lördag kväll. I morgon ska jag och Elina göra lite ärenden på Välsviken, bland annat storhandla och köpa springskor. Klockan 14.00 ska jag och Johan på hockey för att se FBK-Mora vilket ska bli supermysigt, vi har inte gjort så mycket tillsammans på en stund. Det ska bli jätteskönt med en liten date <3
Vi hörs babes, mvh Synne❤❤❤