THE MARBLE BOX

Hej, hur är läget?
 
Med mig är det bra och allting rullar på som vanligt. Idag har jag pluggat i skolan, haft möte med jubileumsgruppen och sedan tränat. På väg hem från Sats hämtade jag ut min nya glossybox, the marble box, kolla hyr snygg den är!

I boxen fanns flera snaskiga produkter som jag tänkte berätta lite om:
1. Oral-B 3D white luxe whitening accelerator.
Detta är en produkt man använder efter man borstat tänderna som reducerar missfärgningar, ger vitare tänder och skyddar emaljen. Ser verkligen fram emot att testa!
2. TI RIVOIRE missy rose moisturizing sheet mask. 
En heltäckande ansiktsmask som ska återfukta huden, perfekt nu i dessa "torr-hud-perioder".
3. SPA TO YOU face brush.
Detta är min favoritprodukti månadens box. Det är en ansiktsborste som rengör på djupet och även masserar. Tror denna blir perfekt för mig som använder ganska mycket smink så att min hud blir len och ren.
4. OOLUTION eye love.
Denna ögonkrämen ska motverka mörka ringar, samt att den mjukgör på djupet. Hoppas verkligen denna kommer att fungera. Som hårtarbetande student, går man ständigt runt med mörka ringar runt ögonen, haha!
5. HOT MAKEUP mono duo cracked baked eye shadow.
Denna är kanske den produkt jag är minst nöjd med. Färgen är silvrig och det är inte något jag vanligtvis använder. Men jag kanske blir positivt överraskad, man vet aldrig!
 
Nu ska jag laga lite käk, kanske läsa lite kurslitteratur och sedan lägga mig tidigt. I morgon blir en dag med mycket på agendan, men det får ni höra om sen. Ha en bra kväll, vi hörs!
Mvh Synne❤❤❤